У Кропивницькому бібліотекарі провели патріотичну годину

Лютий 21, 2017 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Світлій пам’яті героїв Небесної сотні працівники Кіровоградської центральної міської бібліотеки (площа Дружби Народів, 6) присвятили патріотичну годину «Небесна сотня – то в серцях вогонь».

Відеоматеріали, слайд-презентація, книжкова викладка розповіли студентам будівельного коледжу про трагічні події Революції Гідності та постаті героїв Небесної Сотні.

Серед Героїв Майдану був і наш земляк Віктор Чміленко, який поклав своє життя за Україну. Його погляд із відео, де він йде у свій останній бій, не залишив байдужим нікого.
На честь Героя одна з вулиць нашого міста названа його іменем.

Пам'ять Віктора Чміленка та усіх героїв Майдану студенти вшанували хвилиною мовчання.

На заході була представлена нова книга Марка Рудневича «Я з Небесної Сотні» – розповідь дев’ятнадцятирічного юнака про його останні доби життя на Майдані.

Завершилась зустріч піснею «Воїни Світла, Воїни Добра».
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool