У Кропивницькому бібліотекарі провели літературний караван казок

Вересень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

До 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського у дитячій бібліотеці-філії №12 для школярів провели літературний караван казок «У кожній казці мудрості перлина». 

Діти ознайомились із книгами, які є у фонді книгозбірні, переглянули мультфільм «Яблуко в осінньому саду» за однойменним оповіданням В.Сухомлинського.

Але найбільше учням сподобались повчальні казки письменника, написані для дітей: «Загублені гроші», «Перед справедливим суддею», «Камінь», «Бо я людина», «Купа сміття», «Добре слово» та інші.

Діти не лише уважно слухали казки, а й брали активну участь у їх обговоренні, робили для себе висновки з певних життєвих ситуацій та проводили паралелі із сучасністю. Книги Василя Сухомлинського завжди цікаві читачеві та ніколи не втрачають своєї актуальності. Учасники заходу отримали на згадку інформаційний буклет «Казковий світ Василя Сухомлинського», яку підготували бібліотекарі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool