У Кропивницькому бібліотекарі провели літературні варіації

Січень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 1193 | Коментарі: 0

Євген Маланюк: ідеолог української готики

Таку назву мали літературні варіації, що провели бібліотекарі Кіровоградської центральної бібліотеки (пл.. Дружби Народів, 6) для студентів будівельного коледжу.

Метою заходу стала популяризація серед молоді творчості уродженця Кіровоградщини - українського письменника, культуролога-енциклопедиста, публіциста, літературного критика, сотника Армії УНР Євгена Маланюка.

Крім активізації тих знань про письменника, які були здобуті в школі, працівники бібліотеки представили слайд-презентацію «Євген Маланюк – цікаві факти», провели огляд книжкової викладки «Євген Маланюк – архітектор храму слова», познайомили студентів із незнайомими їм поетичними творами ювіляра.

На завершення заходу його учасники читали вірші поета і кращою серед них визнано Валерію Перетрухіну.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool