У Кропивницькому бібліотекарі провели для молоді шок-годину

Червень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

Напередодні Міжнародного дня боротьби проти зловживання наркотиками, бібліотекарі філії №10 провели для молоді шок-годину «Наркотики – це зло!».

Захід розпочався з обговорення епіграфу американського афориста Мейсона Кулі: «Наркотики підводять до брами раю, щоб закрити її перед тобою навіки». Кожен із учасників мав можливість висловити свою думку по даній темі. Наркоманія – це проблема, з якою зіткнутися може кожен. Отже, кожен повинен володіти інформацією про наркотичні речовини для того, щоб протистояти їм.

Під час заходу користувачі виступили у ролі дослідників, і познайомили присутніх з видами наркотиків та наслідками їх вживання. Молоді люди відкривали «Скриньку Пандори», яка містила у собі листівки, у яких був початок речення про наркотичні речовини та їхній згубний вплив на здоров’я людини. Завдання було таке: витягнувши листівку, закінчити речення. Також за допомогою карток треба було розпізнати особливості поведінки за групами («Пасивна», «Агресивна», «Впевнена»), прикріпивши картку до відповідного типу.

Зараз у багатьох розвинених країнах світу молоді люди пропагують здоровий спосіб життя. Адже стільки цікавого навколо!Пам’ятайте, що в кожної людини багато можливостей! Уникайте пропозицій спробувати наркотики – «це ж круто, це нове». Знайте, що залежність формується швидко. Вибір за кожним особисто! Таким був підсумок зустрічі.

У Кропивницькому бібліотекарі провели для молоді шок-годину

Усатенко Н. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool