У Кропивницькому бібліотекарі провели День генія

Березень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 1883 | Коментарі: 0

9 березня – день народження великого поета, людини світлого розуму, чистих помислів і трагічної долі – Тараса Григоровича Шевченка. Свою шану Кобзареві віддала і Центральна міська бібліотека для дітей, провівши День генія «Багатогранність Шевченка». 

Невичерпна творчість поета була представлена різноманітними локаціями у кожному відділі бібліотеки. Велично і красиво протягом дня звучали пісні на слова великого Кобзаря.

Літературна година «Віч-на-віч з Шевченком» познайомила юних користувачів з цікавими і маловідомими фактами з життя поета.
Діти отримали чимало нових вражень від участі у Шевченківських читаннях «Слово Кобзаря – устами нащадків» та долучилися до челенджу «Мій друже, це Шевченко».

Літературна вікторина «Єднає душі слово Кобзаря» надала присутнім можливість проявити свої знання, свою любов до поета.
Начитані та ерудовані демонстрували свої знання у ході конкурсу «Розгадай кросворд за творами Шевченка».
Юні художники відобразили мрії Шевченка в своїх малюнках, які були представлені на виставці.

День генія «Багатогранність Шевченка» наблизив образ Великого Кобзаря до юного покоління, зробив його доступнішим і зрозумілішим для сучасного читача. 

Кропивницький, бібліотекарі, День генія


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool