У Кропивницькому бібліотекарі привітали славетного «кіборга»

Жовтень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

13 жовтня напередодні Дня Захисника України працівники та читацький актив бібліотеки-філії №4 вітали зі святом мужнього воїна, учасника антитерористичної операції, славетного «кіборга», Героя України Олега Івановича Тимощенка.

Олег, як і годиться справжньому герою, небагатослівний, не любить пригадувати ті тривожні дні оборони Донецького аеропорту, коли на його очах падали, як скошені від ворожої пулі, бойові побратими. На долю мужнього воїна випав і трагічний вихід з Іловайського «котла», і поранення, і тривалий курс лікування.

Указом Президента України 2015 року за бойові заслуги Олега Тимощенка було нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступіня.
Олег Іванович частий гість нашої бібліотеки. Бібліотекарі і читачі філії пишаються знайомством з такою мужньою людиною, справжнім сучасним героєм.

Зичимо нашому дорогому захиснику міцного здоров’я, довголіття, мирного неба, родинного тепла, здійснення усіх планів і задумів. Хай Бог тебе оберігає, мужній воїне!

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool