У Кропивницькому бібліотекарі привітали кращих читачів

Вересень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 781 | Коментарі: 0

Візьміть в руки книгу. Розправте їй крила, зігрійте її. Розгорніть, вдихніть життя в сторінки, в хитросплетіння рядків, написаних кимось, іншою рукою. 

Книги чекають на вас мовчки у тиші бібліотеки. Зігрійте їх долонями й вони вам повідають таємниці, поведуть у незвідані світи... Захопити людину читанням - завдання не просте.

На цей раз, бібліотекою-філією №10 проведено бенефіс читача “Читай як –я, читай - краще мене».

Під час заходу були представлені найкращі читачі, які не тільки читають, я й популяризують книгу й читання. Знайомлячись з книжковою виставкою « Моє хобі – книга!», учасники заходу дізналися про улюблені, різні за жанрами книги, які сподобалися нашим бенефіціантам.

Кращі читачі мають багато уподобань на які їх надихають улюблені книги. Вони створюють руками чарівні речі, малюють, танцюють, співають, пишуть музику, пісні, гарні вірші. І в цьому велика заслуга її величності - Книги.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool