У Кропивницькому бібліотекарі організували відеоподорож в історію

Січень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 601 | Коментарі: 0

Початок ХХ століття був дуже важким часом для українців. Але тоді вони змогли одержати свою незалежність, яку треба було ще утримати. Для цього багато хто готовий був йти на жертви, стояти за незалежність своєї країни. 

Відеоподорож в історію протягом дня проходила в бібліотеці-філії №8. Користувачі та відвідувачі могли переглянути фільми «Крути 1918».

У 1918 році сталася одна з найстрашніших подій – битва під Крутами недалеко від Києва. Кілька сотень патріотичних студентів, молоді люди героїчно вирішили захистити свою країну від чотиритисячної добре озброєної Червоної армії. Серед них є і брати, які закохалися в одну дівчину, і просто купа молодих хлопців, у яких все ще має бути попереду…

Дійсно бій під Крутами – символ патріотизму та жертовності в боротьбі за незалежність України.

Відвідувачі були ознайомлені з книжковою виставкою «Крути: перші кіборги» матеріали якої відображають причини і хід трагедії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool