У Кропивницькому бібліотекарі організували новорічні фантазії

Грудень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 694 | Коментарі: 0

Приємно отримати сюрприз напередодні новорічних свят. Чи не так? А ще вдвічі приємніше - подарувати, і не придбаний у крамниці, а створений власноруч дарунок.

Саме над створенням приємного презенту для друзів та рідних і працювали на новорічному хенд-мейді «Святкові подарунки» у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького (вул. Яновського,60) учні молодших класів навчально-виховного об’єднання №32.

Бібліотекарі розповіли дітям про традиції святкування новорічних і різдвяних свят в Україні, презентували книжково-ілюстративну виставку, що оформлена у читальній залі до улюблених свят.

Дітлахи чудово впоралися з роботою. Створені власноруч фігурки з паперу вирізнялися оригінальністю і були не схожими одна на одну. По закінченню майстер-класу діти залишали бібліотеку у чудовому піднесеному настрої в передчутті чарівних і дивовижних зимових свят.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool