У Кропивницькому бібліотекарі організували літературну забаву

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Вже декілька днів крокує по Україні тиждень дитячого читання.

Не стоїть осторонь і бібліотека-філія №12. Першого ж дня до бібліотеки завітали третьокласники НВО ШДС "Вікторія-П", щоб познайомитися з відомою письменницею Іриною Хоменко.

Під час зустрічі хлопчики та дівчатка з задоволенням відгадували завдання англійською мовою та познайомилися з цікавою абеткою про тварин.

Наступного дня до читального залу завітали другокласники цієї ж школи на літературну забаву "На дозвіллі не сумуй - прочитай і поміркуй". Діти взяли участь в різноманітних вікторинах, веселих конкурсах та розвагах. Найбільше всім сподобався "Артистичний конкурс", під час якого кожен представляв конкретного казкового героя. Всі учасники заходів покидали бібліотеку в гарному настрої, адже крім заряду бадьорості на цілий день, вони отримали ще й солодкі призи. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool