У Кропивницькому бібліотекарі організували фольклорні посиденьки

Січень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

Свято Різдва чекають з нетерпінням і дорослі, і малі. Воно приносить чимало радощів, веселощів та солодощів. 

Тішить своїм затишком, спокоєм та надіями на краще майбутнє. Фольклорні посиденьки зібрали в філії №10 родини земляків різного покоління для відродження родинних різдвяних звичаїв та обрядів.

Все підкреслювало урочистість свята – це виставка-спогад «Дивосвіт різдвяних свят», гарна світлиця, ялинка, на столі 12 страв. За допомогою вікторини дорослі розповіли молодшому поколінню як святкували їх родини, батьки, дідусі Різдво. Це одне з найважливіших християнських свят. Знаменує народження Ісуса Христа, посланого Богом на Землю для спасіння людства. У цей час їдять святкові страви, колядують, водять вертепи і ходять до родичів. Також вітають своїх близьких на Різдво, забувають всі образи і бажають усім добра на прийдешній рік. Під час заходу співочий гурт «Берегиня» подарував колядки, щедрівки. Підспівували учасникам гурту дорослі і малі.

Традиції та звичаї родин не забуваються, а живуть у наших серцях.

Кропивницький, бібліотекарі, організували фольклорні посиденьки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool