У Кропивницькому бібліотекарі організували День відкритих дверей

Вересень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

«До бібліотеки на гостину!» - під такою назвою в бібліотеці-філії №10 відбувся День відкритих дверей.

Завітали на день народження до бібліотечної країни дорослі і діти. Захід розпочався лібмобом «Як знайти бібліотеку?». Під час якого ми дізналися, що жителі мікрорайону Завадівка знають місцезнаходження бібліотеки та полюбляють її відвідувати.

Під час бібліотечного уроку «Бібліотека – дім твоїх друзів» наймолодші користувачі побували в гостях у дідуся Книжкаря . Який розповів дітям про виникнення першої книги та бережливе ставлення до неї. А учні 4-5 класів під час літературної вікторини «Книги запрошують у мандри» помандрували до казкових героїв мультфільмів і книжок. Окрасою дня відкритих дверей стали виставки: «Дитячі руки творять дива»; «Знайомтесь: таланти рідної Завадівки»; «Моє хобі – книга!». Присутні розповіли про улюблені прочитані книги та хобі.

Зацікавило відвідувачів бібліографічне рандеву для дорослих і дітей «Солодке знайомство» . У книг і цукерок є багато спільного. Вони супроводжують нас впродовж усього життя. Від прочитаної хорошої книги і з’їденої смачної цукерки в організмі людини виробляється гормон «радості». Багато цукерок мають назви, які походять від імен літературних героїв або назв відомих казок. За вірно відгадану загадку, учасники заходу отримували цукерку з назвою відповідного літературного героя.

Під час шоу-огляду «Цікаве краєзнавство» були наведені найцікавіші факти, сказані найкращі слова про наш край.

Також цього дня діяли такі акції:

- Приведи в бібліотеку друга;
- Даруєш книгу в бібліотеку – даруєш частину свого серця людям»;
- Пробачимо боржникам».

У бібліотеці було гамірно, весело, а закінчився День відкритих дверей сучасним дійством – флешмобом «Я люблю свою бібліотеку!».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool