У Кропивницькому бібліотекарі організували бліц-турнір

Лютий 21, 2018 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Україна – країна людей з почуттям гумору. Наш народ – унікальний! Серед усіх світових народів та націй українці зберігають почуття гумору 

За рахунок цього, ми покращуємо собі не лише настрій, але й починаємо простіше відноситись до складних життєвих ситуацій.

Тому, до Міжнародного дня рідної мови у бібліотеці-філії №10 відбувся бліц-турнір «Про мову жартома». Команди учасників швидко виконували серйозні та жартівливі вправи. Весело відгадували мовні загадки.

Прийняли участь у конкурсах римувальників та граматичних сходинках. Юні мовознавці прийшли до висновку, що ми – українці, при будь якій життєвій ситуації підтримаємо один одного. А гумор стане ще однією об’єднуючою ниткою для нас.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool