У Кропивницькому бібліотекарі організували арт-годину

Квітень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1018 | Коментарі: 0

У клубі за інтересами «Світ захоплень» бібліотеки-філії №4 (вул. Яновського,60) напередодні Світлого свята Христового Воскресіння пройшла арт-година «Пасхальний символ», під час якої школярі створювали вітальну пасхальну листівку.

Проявивши фантазію та доклавши трохи зусиль діти виготовили гарні листівки зі звичайного кольорового паперу. Бібліотекар ознайомила присутніх на заході зі звичаями та традиціями святкування Великодня в українських родинах, розповіла про мистецтво створення писанок, продемонструвавши великодні писанки з різних областей України, презентувала книжково-ілюстративну виставку «Великодня веселка» та побажала усім здоров’я, любові і добра.

Нехай малинові дзвони Великодня принесуть у наші оселі радість, віру, добробут та надію на краще.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool