У Кропивницькому бібліотека «мандрувала» Україною

Серпень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 829 | Коментарі: 0

Найбільша країна, що знаходиться в Європі. Країна, що займає 0,41% світової території суші, в якій мешкає 0,85% населення планети та яка приносить 0,20% світового валового національного продукту. Країна, на території якої зосереджена чверть всіх запасів чорнозему на Землі. 

Країна, яка входить до трійки найбільших постачальників ячменю, є одним з найпотужніших виробників зерна та разом із Францією, Німеччиною та США є одним з найбільших виробників цукрового буряка. Країна, що входить до сімки найпотужніших у світі виробників рослинної олії, свинини, цукру та картоплі. Це все – УКРАЇНА.

Сотні видатних українців були та залишаються творцями світової історії. Художники та науковці, політики та композитори, актори та письменники – всі вони дають нам можливість за кордоном чи в себе вдома з гордістю сказати: «Я – українець!»

Не треба більшого щастя, щоб Україна і надалі розвивалася, зміцнювалася, квітнула, а ми, її громадяни, робили все для того, щоб вона стояла в ряд з передовими країнами світу!

Сьогодні у глобальній павутині можна знайти багато цікавих фактів про нашу країну, але більшість з них являє собою не більше аніж текст з цікавими даними. У бібліотеці сімейного читання №18 спробували візуалізувати деяку інформацію про нашу Вітчизну. Бібліотекарі створили мультимедійну презентацію «В Україні най-най…», у якій разом з читачами подорожували мапою України.

Усіх бажаючих запрошуємо завітати до бібліотеки на 101-му мікрорайоні! Ви побачите нашу Батьківщину зовсім з іншого боку! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool