У Кропивницькому безкоштовно консультуватимуть спеціалісти Інституту серця

Листопад 17, 2022 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

В обласній лікарні спеціалісти Інституту серця Міністерства охорони здоров’я України проведуть безкоштовні консультації для жителів Кіровоградщини. Про це повідомила гендиректор лікарні Лариса Андреєва сьогодні, 17 листопада.

Консультуватимуть лікар-кардіохірург відділення набутих вад серця Юрій Харенко та лікар-кардіолог, спеціаліст із ЕхоКГ діагностики Христина Монастирська.

«Лікарі проведуть діагностику пацієнтів з серцево-судинною патологією, які потребують хірургічного втручання, зокрема з ішемічною хворобою серця, набутими вадами серця, аневризмою висхідної частини аорти тощо. Це гарна нагода отримати консультацію профільних фахівців», - зазначила Лариса Андреєва

Початок консультацій завтра, 18 листопада, о 8:30 на першому поверсі відділення консультативної поліклініки обласної лікарні.

Як уже повідомлялося, обласна рада продовжує надавати допомогу медичним та іншим закладам від американського благодійного фонду Help Heroes Of Ukraine. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool