У Кропивницькому BАЗ врізався у припаркований Lexus (ФОТО)

Вересень 01, 2023 | Новини | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

На керманича, який у стані сп’яніння спричинив ДТП, патрульні склали два протоколи

У Кропивницькому BАЗ врізався у припаркований Lexus

У Кропивницькому BАЗ врізався у припаркований Lexus


Подія сталася вчора, близько 17-ї години, на вулиці Київській.

Водій, керуючи автомобілем ВАЗ 2105, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб Lexus ES 350.

Під час спілкування з керманичем ВАЗу патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти відповідний огляд у спеціалізованому медичному закладі.

Лікарі встановили, що 47-річний керманич дійсно перебував напідпитку. Результат перевірки на алкотестері Драгер показав 2,80 проміле, що у 14 разів більше допустимої норми.

Поліцейські склали на водія ВАЗу протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool