У Кропивницькому Андрій Райкович провів виїзну нараду в ЗОШ-4

Серпень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1400 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 серпня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів виїзну нараду в ЗОШ №4.

Разом зі своїми заступниками Наталією Дзюбою, Олександром Грабенком та начальником управління капітального будівництва Віктором Ксенічом очільник міста обговорив подальший хід ремонту в спортивній залі школи.

Під час будівництва виявилось, що об’єкт проблемний, адже підлога в залі зовсім прогнила. Будувалося приміщення ще в 1967 році, й після того – жодних серйозних ремонтів тут не було. Тож тепер будівельники змушені кардинально міняти стратегію, вносити корективи в будівельні роботи – й стелити у спортзалі повністю нову підлогу.

Андрій Райкович попередив, що в подальшому до організації таких ремонтів необхідно підходити більш відповідально.
- Перш, ніж почати роботи - треба досконально вивчити об’єкт: від «а» до «я», - наголосив міський голова. Вивчайте ретельно, щоб знати кожен нюанс об’єкту. Якщо вже ми починаємо великі ремонти, треба робити їх капітально, щоб такі от спортзали служили не одному поколінню юних спортсменів.

У відремонтований капітально спортивний зал школи планують закупити і нове сучасне спортивнее обладнання.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool