У Кропивницькому Андрій Райкович привітав комунальні підприємства

Грудень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 грудня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович вітав трудові колективи комунальних підприємств міста із прийдешніми новорічними святами.

Спочатку вітання приймали працівники аварійно – диспетчерської служби. Андрій Райкович подякував усім за якісну роботу, та вручив колективу ключі від новенького авто.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Водій, який тепер на ньому їздитиме, зауважив, що востаннє новий транспорт підприємству дарували десять років тому, тож такому подарунку надзвичайно радий.

Вітаннями зустріч не обмежилась. Міський голова відповідав на питання колективу, розповідав про те, що вдалось виконати за рік, ділився планами на рік наступний.

Привітав Андрій Райкович також колективи підприємств «Універсал 2005», «Міськсвітло», «Електротранс». «Благоустрій». Скрізь міському голові дякували за увагу до комунальників. Працівники КП «Благоустрій», наприклад, зазначили, що відтоді, як прийшов Андрій Райкович, їм видають зарплатню без запізнень, а ще вони забезпечені спецодягом.

Після привітань, та подяк за роботу, очільник міста в кожному колективі звітував про основні досягнення в 2016 році. Тривали спілкування з комунальниками понад дві години.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool