У Кропивницькому активно обговорюють майбутні дебати Порошенко та Зеленського

Квітень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 2677 | Коментарі: 0

Сьогодні у соцмережах мешканці міста Кропивницький почали жваво обговорювати майбутні дебати на НСК «Олімпійський» кандидатів у Президенти України, повідомляє FOTOINFORM.NET

Кропивничани дуже активно у фейсбуці обговорюють та діляться інформацією, щодо майбутніх дебатів двох кандидатів у президенти. Вони виставляють різні написи, фото та фотожаби. Також діляться фото, на яких в Америці президенти та різні політики виступають на стадіонах. А деякі кропивнчиани, хочуть вже збиратися та іхати на такі дебати. 

Нагадаємо:ФОТОИФНОРМ інформував - сьогодні стало відомо, що Петро Порошенко відповів Володимиру Зеленському та згодився прийняти участь в дебатах на стадіоні.

Кропивницький, дебати Порошенко та Зеленського, новини , вибори 2019

Кропивницький, дебати Порошенко та Зеленського, новини , вибори 2019

 Кропивницький, дебати Порошенко та Зеленського, новини , вибори 2019


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool