У Кропивницький завітав посол Німеччини в Україні

Листопад 30, 2023 | Новини | Переглядів: 683 | Коментарі: 0

Кіровоградщину з робочим візитом відвідав посол Німеччини в Україні Мартін Єґер сьогодні, 30 листопада.  

Важливий діалог з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні паном Мартіном Єґерем.

Пан Посол на Кіровоградщині вперше. Поінформував про стан справ в області під час війни. Розповів про історію, традиції, пріоритети в економічному і соціальному розвитку регіону. Культурні зв’язки з німецькою діаспорою. Детально обговорили найбільш актуальні проекти, що потребують партнерської підтримки. Для нас це інвестиційні проєкти в галузі переробки сільгосп сировини, машинобудування, взагалі виробництва, що даватиме нові робочі місця, реконструкція системи тепло і водопостачання, будівництво укриттів та, особливо, житла для переселенців.

Щиро подякував пану Послу за те, що Німеччина серед лідерів у наданні військової допомоги у боротьбі з російським агресором, прихистила понад мільйон українців, за те, що допомагають боротись з викликами, що постали перед громадами регіону у цей важкий час.

Переконаний, що сьогоднішня зустріч стане першим кроком до партнерського діалогу. Написав у своєму телеграм каналі начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович

У Кропивницький завітав посол Німеччини в Україні

У Кропивницький завітав посол Німеччини в Україні


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool