У Кропивницький завітали гастролери з Черкас

Листопад 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1511 | Коментарі: 0

В рамках обмінних гастролей, до Кропивницького прибула творча група митців Черкаського академічного театру ляльок.

На дітвору чекає зустріч з героями інтерактивної мелодраматичної казки «Золоте Курча» за п’єсою В.Орлова, яка вчить добру, любові та виховує відповідальне ставлення до своїх вихованців.

Згідно плану, впродовж тижня, лялькарі мають зіграти сімнадцять вистав у шкільних та дошкільних закладах. Перші захопливі відгуки і слова вдячності за майстерну гру, черкаські митці вже отримали від вихованців і педагогів кількох дитсадків нашого міста.

А 16 та 17 листопада, показ вистави відбудеться на сцені КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок». Хто бажає культурно і з користю провести дозвілля у колі хитрої Лиски, добродія Вовчика, гарненького наївного Курчатка та їхніх талановитих виконавців, завітайте у прийдешні вихідні до театру ляльок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool