У Кропивницький приїхала перша вантажівка з матеріалами для водогону (ФОТО)

Березень 24, 2023 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Сьогодні на ОКВП «Дніпро-Кіровоград» приїхала перша із 13 вантажівок з матеріалами для водогону з Кропивницького та селища Нового. 

Він буде протяжністю понад 6 кілометрів і з’єднає один з резервуарів питної води міста та водопровідну мережу Нового. Через особливості рельєфу до селища вода потраплятиме самоплином.

Коштуватиме будівництво 20 мільйонів гривень. Роботи виконуватимемо власними силами, а натомість матеріали оплатив постійний партнер нашого підприємства - дитячий фонд ООН ЮНІСЕФ. За постійну підтримку ми їм безмежно вдячні.

Будівництво плануємо закінчити протягом року. Адміністрація підприємства підкреслює, що на тарифі приєднання мереж селища не відіб’ється. Що ж до вартості послуг для новенчан, то усі абоненти підприємства платять і платитимуть за воду за однаковим тарифом. 

 У Кропивницький приїхала перша вантажівка з матеріалами для водогону (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool