У Кропивницький бібліотеці діє творча майстерня

Листопад 03, 2016 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

Неповторна краса осінньої природи надихнула на творчість і фантазію учнів молодших класів навчально-виховного об’єднання №32, які завітали до творчої майстерні клубу «Світ захоплень», що діє при бібліотеці-філії №4.

Щедра осінь дивує нас яскравими кольорами і дивовижними осінніми квітами. Квіти осені, незважаючи на негоду, дарують нам свою красу, немов підкреслюючи, що кожна пора року має свою принадність і неповторність.

Про походження айстр, чорнобривців і хризантем діти дізналися з красивих і водночас сумних легенд, розказаних бібліотекарем.
Саме над створенням такої чудо-квітки і працювали вправні рученята, об’єднавши згодом свої рукотворні дива у спільний вишуканий букет.

Незабаром настане зима, і на нас очікуватимуть такі улюблені усіма дітлахами зимові свята – свята, сповнені чарівних мрій і казкових див. А це означає, що творча майстерня у бібліотеці з нетерпінням буде очікувати нових зустрічей з юними любителями прекрасного.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool