У Кропиницькому патрульні повернули матері загублену дитину

Вересень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 1065 | Коментарі: 0

Звичайна неуважність одного з батьків могла б мати і інші наслідки, якби не вчасна реакція перехожих, що зателефонували 102, та миттєве прибуття на місце події патрульного екіпажу.

Сьогодні, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення, що в Ковалівському парку перебуває малолітня дитина без нагляду дорослих.

Коли ж інспектори прибули за вказаною адресою, дитини не знайшли. Натомість виявили 6-річного хлопчика далеко від парку, на вулиці Вокзальній, біля одного з торговельних мереж.

Хлопець виглядав розгубленим. Патрульним він назвав лише своє ім’я, та повідомив, що загубився, коли перебував з матір’ю в парку.

Інспектори разом з дитиною знову вирушили до парку, розпитуючи перехожих, чи не бачили вони матір малюка.
Невдовзі побачили 25-річну жінку, яка розшукувала свою дитину. Жінка зізналася, що відійшла у справах, а дитину залишила саму на гральному майданчику. Коли ж повернулася – хлопчика вже не було.

Дитину цілу та неушкоджену передали матері.
Жінка подякувала охоронцям порядку за оперативну роботу.

Патрульні закликають батьків не залишати своїх дітей без нагляду у громадських місцях та одразу телефонувати 102, якщо така ситуація сталася.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool