У Компаніївському районі для школярів провели акцію (ФОТО)

Вересень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

Рятувальники – завжди бажані гості у дитячих освітніх та дошкільних закладах, оскільки вони знають, як розважити та дати корисні знання дітям різного віку.

Наприклад, сценарій акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» побудований таким чином, щоб забезпечити можливість дітям активно рухатись, проявляти кмітливість, вправність та дізнаватись щось нове.

Так, 8 вересня для школярів загальноосвітньої школі І-ІІ ступенів с. Софіївка Компаніївського району фахівці Служби порятунку провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Традиційно рятувальники запрошували дітей до участі у різних конкурсах, тематика яких безпосередньо пов’язана з безпекою життєдіяльності дитини та специфікою роботи рятувальників. Діти із задоволенням приміряли на себе роль вогнеборців, одягаючи на швидкість бойовий одяг, протигаз та намагаючись влучити у ціль струменем води. Крім того, цікаво дітям було оглянути зблизька пожежну техніку та спеціальне оснащення, яке рятувальники використовують під час ліквідації надзвичайних подій. А демонстрація роботи ручного ствола завжди викликає у всіх дітей непідробний захват, адже рятувальник показував, як гасити пожежу струменями води різної сили та форми.

Та головне, що зрозуміли школярі – завжди потрібно виконувати правила безпеки у повсякденному житті. Крім позитивних емоцій, подарунків та нових знань, школярі отримали тематичні листівки із застереженнями щодо небезпек в осінній період.

Прес-служба У ДСНС в області

У Компаніївському районі для школярів провели акцію (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool