У Кіровоградському гарнізоні пролунав сигнал «Збір»

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1654 | Коментарі: 0

Відповідно до рішень Уряду на території Донецької та Луганської областей введено режим надзвичайної ситуації, для всіх інших регіонів нашої держави, у тому числі й Кіровоградщини, - режим підвищеної готовності.

У зв’язку з цим Голова ДСНС України Сергій Бочковський доручив привести всі керуючі документи щодо діяльності оперативних груп у відповідність, при цьому звернути особливу увагу на проведення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, практичне відпрацювання планів цивільного захисту, проведення навчання на потенційно-небезпечних об’єктах, забезпечення постійного проведення навчальних зборів особового складу за сигналом «Збір», а також посилення роз’яснювальної роботи серед населення шляхом розповсюдження листівок та інших інформаційних матеріалів щодо дій населення під час надзвичайних ситуацій, залучення до роботи психологічної служби та кінологів.
28 січня була проведена перевірка апарату Управління ДСНС у Кіровоградській області, пожежно-рятувальних підрозділів та аварійно-рятувального загону спецпризначення за сигналом «Збір». Після отримання сигналу, усі працівники повинні прибути до підрозділів у визначений керівними документами термін – 1,5 години та бути готовими до виконання завдань, передбачених посадовими інструкціями. За результатами перевірки встановлено, що особовий склад Кіровоградського гарнізону готовий до виконання дій за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool