У Кіровоградському дитячо-юнацькому клубі «КМТ» відбулись змагання

Листопад 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1590 | Коментарі: 0

14 листопада в рамках святкування Міжнародного дня студента в дитячо-юнацькому клубі «КМТ» проведена конкурсна програма з хореографії, вокалу та сценічної майстерності «Осінній вернісаж», в якому взяли участь більше 80 студентів машинобудівного коледжу.

Гості студентського свята, а саме: керуючий відділенням «Імекс-банку» Суржик Андрій Володимирович, представники ПАТ «Гідросила» та АТП 2004 привітали всіх учасників з Міжнародним днем студента та побажали гарного настрою, веселого студентського життя та успішного навчання. Представники ПАТ «Гідросила» вручили грамоти та грошові винагороди студентам, які успішно пройшли практику на їхньому підприємстві, представник відділення «Імекс-банку» подарував дитячо-юнацькому клубу радіомікрофони, а від себе особисто Суржик Андрій Володимирович вручив подарунок команді групи А12-2/9 за сценічний номер «Кредит вампіра».

В конкурсній програмі 1 місце здобула команда Т12-1/9, 2 місце - команда Е12-1/9, ІІІ місце- команда Т12-2/9.

Читайте также  где продается женская парфюмерия


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool