У кіровоградській школі учні виготовляли декоративні писанки із солоного тіста

Квітень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1424 | Коментарі: 0

Наукові співробітники обласного художнього музею продовжують співпрацювати з загальноосвітніми школами Кіровограда, пропагуючи різні види образотворчого мистецтва та створення виробів власними руками.

20 квітня 2016 року Тетяна Костенко, Богдан Мороз та Леся Дмітрієва напередодні Великодніх свят завітали до першокласників НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 16 - ДЮЦ «Лідер» з святковими майстер-класами по виготовленню декоративних писанок (брелоків) із солоного тіста. Учні школи дізналися багато чого про звичаї наших предків на Вербну неділю й традиції святкування в день Христового Воскресіння.

Незважаючи на похмуру й дощову погоду в класах панувала творча атмосфера, діти раділи можливості засвоїти нові для себе техніки, створити власноруч різнобарвні «писанки» і потім прикрасити ними великодні кошики. Дуже приємно було отримувати від вчителів та учнів слова величезної подяки за проведені майстер-класи. В свою чергу і ми дякуємо педагогічному колективу за запрошення і сподіваємось на продовження нашої співпраці.

Леся Дмітрієва − науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи Кіровоградського обласного художнього музею


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool