У Кіровоградській міській раді відбулись навчання

Квітень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

13 квітня у Кіровоградській міській раді розпочав свою роботу постійно діючий семінар на тему: „Якісний документ – основа якісної управлінської діяльності”.

Навчання, організовані відділом кадрової роботи, розраховані, у першу чергу, на посадових осіб виконавчих органів, які виконують обов’язки ведення діловодства.

Семінар відкрила керуючий справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко. Вона проінформувала, що навчання проводитиметься у Кіровоградській міській раді протягом 2016 року фахівцями „Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ і організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації” відповідно до затвердженого графіку.

Перше заняття на тему: „Система влади в Україні. Повноваження органів влади. Роль та місце органів місцевого самоврядування в системі влади в Україні” провів заступник директора Центру Сергій Ворона. Він зупинився на особливостях системи влади в країні, істотних відмінностях систем управління зарубіжних країн та розповів про роль державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в існуючій системі влади.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool