У Кіровограді з’явиться сучасна пластикова розмітка на дорогах

Травень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

На кіровоградських дорогах з’явиться сучасна пластикова дорожня розмітка. Про це повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян.

Вперше новітні технології будуть використані на дорожньому покритті вулиці Попова.
- Ми хочемо виконати пластикову розмітку на тих об'єктах, де в минулому році був проведений капітальний ремонт дорожнього полотна, - відзначив Олександр Хачатурян. – На свіжому асфальті така розмітка добре тримається. Одна з таких вулиць - Попова, до того ж інтенсивність руху по ній пішоходів і транспортних засобів дуже велика.
Коштує подібне покриття втричі дорожче. Але гарантійний термін експлуатації його вшестеро довший і складає три роки, у той час, як розмітку фарбою треба робити двічі на рік. Якщо експеримент виявиться вдалим, то така розмітка може з'явитися й на інших вулицях Кіровограда.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool