У Кіровограді злодій позбавив життя знайомого

Квітень 18, 2016 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 36-річний раніше судимий кіровоградець. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він обухом сокири наніс тяжкі тілесні ушкодження потерпілому. За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років ув’язнення.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у реанімаційному відділенні обласної лікарні помер 60-річний житель обласного центру. Чоловік отримав численні травми голови, які і стали причиною його смерті.

«На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу. Провівши низку першочергових заходів, правоохоронці встановили особу, причетну до злочину. Підозрюваним виявився кіровоградець, який неодноразово приходив до помешкання потерпілого. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Знаряддя злочину – сокиру – вилучено».

Попередньо встановлено, що місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння прийшов уночі додому до знайомого. Між чоловіками раптово виникла сварка. Гість узяв на території домоволодіння сокиру та обухом наніс численні удари господарю в область голови, від яких він знепритомнів.

Крім того, від злочинних дій зловмисника потерпіли й інші мешканці будинку. Після вчиненого він зник у невідомому напрямку. Прийшовши до тями, співмешканка потерпілого викликала швидку допомогу.

Довго переховуватись від поліцейських кіровоградцю не вдалося. Працівники карного розшуку затримали зловмисника.
Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool