У Кіровограді «Жертви експериментів» знову лідери КВН

Квітень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 900 | Коментарі: 0

Відбулась неймовірна, яскрава фінальна гра обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2015/2016 навчального року! Цей фінал судді та учасники гри назвали найбільш непередбачуваним за усі 12 сезонів ігор КВН.

Традиційно найбільш гумористичні команди Кіровоградщини зустрілись на сцені Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Серед них, постійні фіналісти – “Жертви експериментів” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (керівники: Романенко А.В., Долгополова Н.К.), “Хутор” Петрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів (керівник Чорнопольський С.В.); “V.I.P.” Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Артишук В.А.) та зовсім молода команда “Акумулятор” Знам’янського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Благодатний І.В.).

Свою майстерність юні таланти проявили у чотирьох тематичних конкурсах. Родзинкою звичних конкурсів – привітання, конкурсу капітанів та домашнього музичного завдання – стала розминка. Адже гравці проявили своє почуття гумору у відповідях на питання від членів журі, фото- та аудіозавдання. Глядачі та учасники заходу найбільше чекали виступів тренерів разом зі своїми командами. Ці веселі та такі довгоочікувані хвилини запам’ятались дітям найбільше.

Членам журі, як ніколи, було важко оцінити виступи команд. І все через їх стрімкий професійний ріст! Кращим з кращих визнали команду “Жертви експериментів” Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (керівники: Романенко А.В., Долгополова Н.К.).

Друге місце зайняли учасники команди “Хутор” Петрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів (керівник Чорнопольський С.В.), а третє розділили між собою команди – “V.I.P.” Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Артишук В.А.) та “Акумулятор” Знам’янського районного центру дитячої та юнацької творчості (керівник Благодатний І.В.). Усі команди отримали цінні подарунки та лише позитивні враження.

Я. Ликова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool