У Кіровограді здійснили історичний екскурс

Липень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1591 | Коментарі: 0

З метою вшанування пам’яті князя Володимира – творця та хрестителя Руси-України, працівники бібліотеки-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи 15 липня запросили своїх відвідувачів пройти стежиною духовності «Володимир Великий – хреститель Київської Русі».

Бібліотекарі здійснили історичний екскурс до середньовічної Київської Русі, розповівши про подію надзвичайної історичної ваги, що ввела Київську Русь до числа провідних європейських країн та сприяла її подальшому розвитку – хрещення держави та про її хрестителя – Володимира Великого.
Користувачі бібліотеки віртуально подорожували найвідомішими храмами України, відвідавши Михайлівський золотоверхий та Володимирський собори, Софію Київську, Києво-Печерську лавру та інші визначні духовні місця, переглянули книжкову виставку-роздум «Джерела вічної духовності».
З невгасимою вірою і надією, що дає нам невичерпний духовний і культурний потенціал християнства, прикладаймо усі сили на творення добра, примноження любові та подолання негараздів.

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool