У Кіровограді затримали злодіїв

Липень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

У приватному секторі правоохоронці виявили двох чоловіків, які переносили батареї. Як з’ясувалося, майно було викрадено з приміщення одного з підприємств.

У нічний час наряд групи затримання батальйону міліції охорони УДСО здійснював патрулювання вулиць міста. В одному з мікрорайонів міліціонери помітили двох підозрілих чоловіків, які у руках несли батареї опалення.
Правоохоронці вирішили з’ясувати, звідки у невідомих «вантаж». Побачивши працівників міліції, молодики почали тікати. Працівники ДСО наздогнали одного з напарників, інший викинув нелегку ношу та зник.
На місце події прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Було встановлено особу злодія. Ним виявився 40-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що разом з товаришем, пошкодивши навісні замки, проник до службового приміщення підстанції одного з підприємств та викрав чотири батареї.
За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool