У Кіровограді затримали серійного «домушника»

Лютий 22, 2016 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

Правоохоронці припинили злочинну діяльність 27-річного місцевого жителя. У даний час доведено причетність зловмисника до 5 квартирних крадіжок. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

До Кіровоградського відділу поліції надійшла низка повідомлень від громадян про те, що вони стали жертвами «домушника».

Зловмисник проникав у квартири шляхом пошкодження замка вхідних дверей, або пластикового вікна. З помешкань крадій забирав побутову техніку, зокрема телевізори, комп’ютери, ноутбуки, а також вироби із золота. Крадене продавав, а виручені кошти витрачали на власні потреби.

- Ретельно проаналізувавши характер скоєних злочинів, працівники поліції встановили та затримали крадія. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Слідчі перевіряють чоловіка на причетність до інших подібних кримінальних правопорушень, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Частину крадених речей правоохоронці вилучили.

Кіровоградцю, який вже відбував покарання за скоєння аналогічних правопорушень, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool