У Кіровограді затримали неповнолітніх серійних крадіїв

Листопад 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Зловмисниками виявилися троє товаришів, 15, 16 та 17 років. На рахунку хлопців понад десяток крадіжок з помешкань жителів обласного центру. За вчинене їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

Крадії заздалегідь готувалися до вчинення кримінальних правопорушень й діяли за розподіленими ролями. Одного завжди залишали пильнувати появу сторонніх осіб, а інші тим часом нишпорили по будинку у пошуках наживи.

Перед тим, як потрапити до помешкання, юнаки перевіряли, щоб господарів не було вдома. Стукали у вікно, якщо ніхто не відгукувався, бралися до «роботи».

Крадіжки вчиняли як вдень, так і вночі. Пошкоджуючи пластикові вікна, зловмисники потрапляли всередину й брали усе цінне, що могло потрапити до рук: побутову техніку, мобільні телефони, золото, гроші.

Крадене продавали, а отримані кошти витрачали на власні потреби.
- У результаті проведення слідчо-розшукових заходів, неповнолітніх злодіїв вдалося зупинити, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Зловмисників затримали. При собі парубки мали речові докази кримінальних правопорушень – крадені мобільні телефони,– які було вилучено та направлено на дослідження.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За вчинене особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вирішується питання про обрання для затриманих міри запобіжного заходу.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool