У Кіровограді заступники міського голови звітуватимуть перед громадою

Червень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Заступники міського голови Олександр Мосін та Олександр Грабенко готуватимуться до звіту перед депутатами, та перед громадою. Відповідне доручення підлеглим сьогодні, 6 червня, під час апаратної наради надав міський голова Андрій Райкович.

Прокоментував очільник міста і ситуацію, що склалась минулого тижня, під час чергового засідання сесії міської ради:

- Можна вживати різні штамповані фрази в таких випадках – про політичні ігри, амбіції, торги. Але кожного чергового сесійного засідання чекають пересічні, прості люди – жителі нашого міста. У порядку денному стояли десятки питань, які стосуються долі людей, розвитку міста: сьогодні це матеріальні допомоги, реєстраційні відмітки внутрішньо-переміщеним, тобто переселенцям, яким не виплачують соціальні допомоги, підготовка до зими ключових комунальних об’єктів, створення сервісного підприємства, якенадаватиме житлово-комунальні послуги, виділення земельних ділянок для бійців АТО. Нарешті зависло в повітрі питання з перейменуванням міста?! Натомість – вимога звіту обох моїх заступників. Звіту! При цьому всі добре розуміють, що звіт необхідно підготувати. Зробити аналітику, підкріпити її цифрами, аргументами і це буде зроблено! Моя позиція прозора, чітка і чесна. Я не граю в закулісні ігри, не торгую інтересами громади і міста. Я завжди готовий слухати і депутатів, і громадськість, і друзів, і опонентів. Компроміс завжди можна знайти, якщо цього прагнути. Але я ніколи не буду кланові інтереси окремих депутатів і фракцій ставити вище інтересів громади, і вище потреб міста. Я своєю совістю не торгую! Своїм принципам і справедливості ніколи не зраджував. Якщо ми прийшли працювати, то треба працювати всім і заради людей, тоді сесії будуть продуктивними не перетворюватимуться на дешеві політичні ігрища. Така моя думка.

Міський голова також висловив сподівання, що наступна сесія пройде успішно, і депутати візьмуться за вирішення важливих питань, на що чекають тисячі кіровоградців.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool