У Кіровограді заклади охорони здоров’я перевіряють готовність до роботи в умовах надзвичайних ситуацій

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1206 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 травня, в КЗ "Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги" розпочалися комплексні об’єктові навчання на тему, які мають перевірити дії керівного складу, штабу цивільної оборони, формувань і персоналу при організації роботи лікарні в надзвичайних ситуаціях.

 Керівник навчання – головний лікар, начальник цивільної оборони лікарні Валерій Скороход повідомив, що навчання проводяться згідно з планом основних заходів спеціалізованої медичної служби цивільного захисту м.Кіровограда на 2012 рік.

 Основна мета навчань, відзначив Валерій Скороход, є підвищення готовності органів управління, керівного складу в оперативній розробці обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень щодо ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та надання своєчасної медичної допомоги постраждалим, перевірка готовності до дій за призначенням сил і засобів, які віднесені до Державної служби медицини катастроф області та повноту створення резерву лікарських засобів, виробів медичного призначення і можливості забезпечення безперебійного функціонування лікарні в умовах надзвичайних ситуацій.
 Головна увага при підготовці до навчання приділялась відпрацюванню практичних дій при надходженні постраждалих, евакуації персоналу та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території лікарні.

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool