У Кіровограді визначилися найсильніші юнаки-шахісти

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

25-29 травня в шаховому клубі «Біла тура» проходив чемпіонат міста та першість КДЮСШ № 1 з шахів серед юнаків у командних та індивідуальних змаганнях.

У командній першості зустрічалися шахісти комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» та комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання – «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад школа І ступеня «Гармонія» – гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт».

Зустріч закінчилася нічиєю з рахунком 12,5×12,5 бали. В особистому заліку в різних вікових групах переможцями стали: Богдан Басько, Дмитро Литвинюк, Іван Ковальчук, Олександр Башевой, Максим Пемахов, Михайло Каменщиков.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool