У Кіровограді визначилися кращі скелелази

Вересень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

Комунальний заклад «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» гостинно приймав учасників відкритого чемпіонату Кіровограда зі скелелазіння за програмою швидкість.

У змаганнях взяли участь 47 спортсменів – вихованцв КЗ КДЮСШ №1, КЗ «КОЦТККЕУМ», альпіністського і туристичних центрів міст Кіровограда, Олександрії та Побузького.
Переможцями змагань у різних вікових групах стали: Ярослав Ткач, Яна Здір, Олександр Романов, Марина Сапожнік, Дмитро Бевз, Вероніка Холохоленко, Юрій Побережець,
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Готували спортсменів до змагань

тренери: Микола Побережець, Сергій Ізмайлов, Анатолій Дудкін.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool