У Кіровограді визначили перевізників на шести автобусних маршрутах

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1166 | Коментарі: 0

Сьогодні, 27 жовтня, відбулося засідання конкурсної комісії з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування. Головував на засіданні заступник міського голови Сергій Васильченко.

У роботі комісії, до складу якої входять представники громадських організацій, контролюючих органів і органів виконавчої влади, взяли участь також керівники підприємств-перевізників, що подали документи на участь у конкурсі: ПП «Автобаз-Кіровоград», ПП «Паритет Сервіс», ПП «УкрАвтоІнвест» та ФОП Кобченко В.В.
За результатами проведеного конкурсу та результатами голосування конкурсний комітет вирішив визнати пасажирських перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування, що зайняли перше місце, а саме:
ПП «УкрАвтоІнвест» - № 7 «Салганні піски (МСЧ № 19) - Лісопаркова»;
ПП «Автобаз - Кіровоград» - № 18 «Велика Балка – 1-й оптовий ринок», № 118 «Велика Балка – Центральний ринок»;
ПП «Паритет Сервіс» - № 14 «сел. Гірниче – вул. Кільцева»;
ФОП Кобченко В.В. - № 6 «вул. Героїв Сталінграда – сел. Молодіжне», № 17 «вул. Габдрахманова – центр – вул. Габдрахманова»;

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool