У Кіровограді вивезено понад 4300 кубічних метрів снігу

Лютий 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1019 | Коментарі: 0

У період із 7 січня по 2 лютого поточного року комунальні служби та міські підприємства вивезли з центральної частини міста понад 4332 кубічних метрів снігу.

Як повідомив начальник головного управління житлово – комунального господарства міської ради Олександр Хачатурян, у процесі очищення обласного центру від снігу було задіяно 9 одиниць комунальної і 7 одиниць залученої техніки, які зробили сукупно 557 їздок до місць його складування.

Сьогодні, 2 лютого, Олександр Хачатурян під час прес – конференції також детально проінформував представників засобів масової інформації про всю спеціальну техніку, яку комунальні підприємства мають можливість використати для боротьби зі снігом.

За його інформацією, на озброєнні КП “Кіровоград – Універсал 2005” 27 одиниць такої техніки: 6 тракторів МТЗ з відвалами, 6 автомобілів ЗІЛ 130 ПМ з відвалами, 2 піскорозкидувачі МАЗ з відвалами, 3 піскорозкидувачі ЗІЛ, один з яких має відвал, 2 фронтальних навантажувачі Т-150, по одному навантажувачу “Борекс” і Т-156, 2 грейдери, 4 самоскиди. Станом на сьогоднішній день 25 механізмів у строю, а два – у ремонті.

- На розчистку міста чи прибирання снігу ніколи всі 27 машин разом не виїжджають, у них різне функціональне призначення, - відзначив Олександр Хачатурян. – одномоментно можуть бути задіяні близько 15 одиниць техніки. Це ввело в оману деякі засоби масової інформації, які припустили, що автомобільний парк на комунальних підприємствах суттєво скоротився за останні роки.

Виконує своє завдання і спеціалізована техніка інших комунальних підприємств. Так, КП “Кіровоград Благоустрій” використовує трактор МТЗ-80, навантажувач “Борекс” і 2 самоскиди, “Ритуальна служба” – 2 екскаватори з відвалами, КП “Теплоенергетик” допомагає місту трактором з відвалом. Дві одиниці тракторної техніки є також в житлово – експлуатаційних об’єднаннях.

Залучалася на боротьбу зі снігопадом і 20 одиниць техніки приватних підприємств. Олександр Хачатурян висловив слова щирої подяки керівникам і колективам “Гідросили”, “Червоної Зірки”, “Ятрані”, Державної льотної академії, іншим підприємствам, установам та організаціям, які своєчасно допомогли місту боротися із негодою.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool