У Кіровограді вітали з професійним святом кращих енергетиків області

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

Сьогодні, 22 грудня, міський голова Андрій Райкович привітав трудовий колективи ПАТ "Кіровоградобленерго" з їхнім професійним святом - Днем енергетика.

Енергетики області з честю виконали своє головне завдання – вони забезпечили стабільну і надійну роботу енергетичної системи регіону. Про це йшлося у продемонстрованому під час урочистостей відеозвіті про здобутки галузі.
– “Кіровоградобленерго” є стратегічним підприємством для обласного центру, – відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Від вашої ефективної роботи залежить стабільність усього економічного комплексу і соціальної інфраструктури Кіровограда.

Міський голова побажав енергетикам міцного здоров’я, миру, успішного втілення в життя нових цікавих проектів, гідної заробітної плати за свою відповідальну роботу при доступних для мешканців тарифах і вручив кращим спеціалістам галузі відзнаки Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету.

Почесною грамотою нагороджена контролер енергонагляду Олена Басхалілова, Грамотами – бухгалтер Надія Самикова і водій Сергій Сердюк, Подяки оголошені електромонтерам Миколі Тарасенку та Віктору Циганашу.

Цього дня кращі фахівці енергетичної галузі Кіровоградщини отримали грамоти та подяки Верховної Ради України, профільного міністерства, облдержадміністрації та облради, обласної профспілки та, власне, ПАТ "Кіровоградобленерго"

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool