У Кіровограді викрали шкільний паркан

Квітень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля однієї з місцевих шкіл викрадено металеву огорожу. На місце пригоди було направлено слідчо-оперативну групу.

З’ясувавши усі обставини злочину та допитавши свідків, за добу працівники поліції встановили осіб, які спокусилися на майно навчального закладу. Чоловіків було запрошено до відділу поліції для дачі показів, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.

Кіровоградці, які ніде не працювали, вирішили здобути грошові кошти злочинним шляхом. Вночі зловмисники прийшли на територію школи й зняли 5 секцій металевої огорожі. Крадений паркан у подальшому продали, а отримані кошти у сумі 640 гривень витратили на власні потреби.
Речовий доказ кримінального правопорушення – паркан - інспектори поліції вилучили та повернули навчальному закладу.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool