У Кіровограді вихованці дитячого будинку долучилися до добродійної акції

Червень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

У Кіровограді вихованці дитячого будинку «Наш дім» стали учасниками добродійної акції «Свято Білої Квітки», яке проводилося у храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці

Цього року в ньому взяли участь декілька сотень дорослого населення кіровоградців та діти зі спецшкіл, інтернатів, притулків і дитячих будинків міста та області.
Діти та підлітки «Нашого дому» долучилися до символічного прикрашання «дерева добрих бажань», подивилися веселу лялькову виставу, святковий концерт танцювальних і вокальних колективів, підтримали оплесками виступ військового оркестру та музичні композиції вихованців музичної школи ім. Генріха Нейгауза. Найменші із радістю малювали «Кіровоград очима дітей», старші дівчатка та хлопчики виявляли свою майстерність у майстер-класах професіоналів. Всім вихованцям «Нашого дому» храм Благовіщення Пресвятої Богородиці подарував солодощі та дитячі книжечки з цікавими історіями.
А кошти від продажу виробів благодійного ярмарку добродійної акції «Свято Білої Квітки» у цьому році будуть передані на лікування бійців АТО.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool