У Кіровограді відкрився фестиваль «Нейгаузівські музичні зустрічі»

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1283 | Коментарі: 0

28 березня у концертній залі Кіровоградського музичного училища відбулося відкриття тринадцятого фестивалю «Нейгаузівські музичні зустрічі», започаткованого у рік столітнього ювілею великого піаніста і педагога, уродженця Єлисаветграда Генріха Нейгауза.

В заході взяли участь голова Кіровоградської обласної ради М.Ковальчук, заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Г.Пастух.
У рамках фестивалю вже пройшло 12 Всеукраїнських конкурсів молодих виконавців-піаністів. Цього року у конкурсі візьмуть участь 56 конкурсантів з 18 шкіл естетичного виховання, 2 середніх спеціальних музичних шкіл та 10 училищ, які представляють 12 регіонів України від Львова до Донецька, від Києва до Херсона.
До складу журі на чолі з заслуженим артистом України професором Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського Юрієм Котом, також увійшли: Тетяна Кім – заслужений працівник культури України, лауреат державної премії Автономної Республіки Крим, доцент Донецької державної академії України ім.С.С.Прокоф?єва, Олена Пилатюк – доцент Львівської Національної музичної академії ім.М.В.Лисенка, Людмила Мельникова – викладач-методист, голова циклової комісії фортепіано Кіровоградського музичного училища.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool