У Кіровограді відкрито літній читальний зал

Червень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 1017 | Коментарі: 0

Літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами» – це бібліотека для дорослих і дітей в затишному куточку улюбленого кіровоградцями парку «Ковалівський». Саме цього року літній читальний зал відзначає 5-річний ювілей, тож змінює формат.

Кожної суботи, аж до 30 вересня, кіровоградці зустрічатимуться з улюбленими книжковими героями. Завдяки креативності молодих і сучасних бібліотекарів це можуть бути виставки різних видань, цінні авторські переклади (бо більшість видань – світова класика), вікторини, флеш-моби, майстер-класи, розмальовки та ін. Словом, кожна суботня презентація неповторна - ексклюзив + сюрприз.

2 липня парад улюблених та визнаних книг розпочинає казка Льюіса Керрола «Аліса в країні див». Тут на вас чекають кросворд, вікторина на годиннику, майстер-клас з виготовлення персонажа казки та інші цікавинки. А далі – зустрічі з героями романів Ш.Бронте «Джейн Ейр», Ж.Верн «Навколо світу за 80 днів», М.Гоголь «Миргород», Ч.Діккенс «Пригоди Олівера Твіста», «Історія речей. Дитяча енциклопедія», А. Конан Дойл «Етюд у ясно-червоних кольорах», М.Носов «Незнайко на Місяці», Е.Портер «Полліанна», Р.Распе «Пригоди барона Мюнхаузена».

В літній читальний зал обрано також книги-ювіляри, наприклад, чи знали Ви, що англійський письменник Алан Олександр Мілн 21 серпня 1921 приніс в подарунок своєму синочкові Крістоферу Робіну іграшку ведмедя – з якої розпочалася знаменита історія Вінні Пуха, опублікована в 1926 році. Тож «Вінні-Пух та його друзі» в літньому читальному залі будуть відзначати ювілейний день народження.
Тут створені всі умови для змістовного відпочинку малечі і дорослих: діти граються, малюють, ліплять фігурки з пластиліну, займаються з бібліотекарями творчістю, а їхні батьки, бабусі, дідусі – спілкуються, спостерігають за розвагами малечі, беруть участь у вікторинах і допомагають малечі долучитися до кращих скарбів світової класики.

Шановні мешканці та гості Кіровограда, на вас із радістю чекають щосуботи, з 14.00 до 19.00, в парку культури і відпочинку «Ковалівський», бібліотечні працівники літного читального залу.

Бажаємо усім кіровоградцям приємного літнього відпочинку і цікавого дозвілля.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool