У Кіровограді відбувся вечір гарного настрою «Калейдоскоп жартів»

Квітень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

1 квітня вважається загальновизнаним святом гумору та веселощів, днем розіграшів, сміху та гарного настрою.

До цього дня, на черговому засіданні жіночого клубу «Мальви», у читальній залі філії №8 відбувся вечір гарного настрою «Калейдоскоп жартів», який організував колектив бібліотеки 2 квітня о 14 годині.

З інформ-подорожі «День веселих жартів» присутні дізналися про історію виникнення Дня сміху, цікаві факти про святкування цього дня в різних країнах.

Конкурсно –розважальна програма «Веселка гумору» створила справжню атмосферу свята, гарного настрою, веселощів та сміху, де запрошені блиснули гумором, винахідливістю та фантазією.

Для знайомства з українськими майстрами дотепного слова та їх творами, було презентовано жанрову виставку «Посміхаємось, сміємось, регочемо!».

За чашкою чаю гості згадували смішні випадки зі свого життя.
Протягом свята члени клубу мали гарний настрій, веселилися, жартували, розважалися і раділи життю.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool