У Кіровограді відбувся семінар для священнослужителів

Жовтень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

На базі Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни пройшов семінар для священослужителів та представників релігійних громад міста Кіровограда. До організації семінару долучилися фахівців Центру медико-психологічної реабіілтацї КОМПАС та Кіровоградського відділення ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій».

«Ціль цього семінару не лише обговорити особливості реабілітації військових та членів їх родин після довготривалого стресу війни. Одне із основних завдань це в черговий раз об’єднати всіх спеціалістів, які в тій чи іншій мірі приймають участь у проведенні реабілітації наших військових» - зазначив головний лікар госпіталю Геннадій Сябренко.

«Ми уже проводили різного роду семінари для працівників Центру соціальних служб та Центру занятості, сьогодні тематична зустріч з представниками релігійних громад та священослужителями різних конфесій, адже психологія і релігія покликана вилікувати в першу чергу душу, тому в реабілітації учасників АТО робимо спільну справу» - зазначає Анна Колєва, психолог та керівник Центру КОМПАС.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися с психологічним особливостями надання допомоги в період горювання, цю тему на семінарі представила психолог-волонтер Наталія Потапенко, яка з перших днів трагічних подій на Сході України приймає активну участь у психологічній допомозі військовим та їх родинам.

Всі учасники семінару дійшли висновку, що в роботі реабілітації військових роблять одну спільну справу.

Катерина Колєва
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool